The rain falls...

my story
Dark Shadows and Avengers :)
6.01.2012 - 9:56 PM
Selama 2 hari aku merayau dekat Jaya Jusco and of course, setiap kali pegi JJ, mesti aku tengok wayang HEHE


1.Dark Shadows


Barnabas Collins,a DAMN HOT Vampire 

Aku memang minat cerita-cerita Johnny Depp .So, Dark Shadows is A MUST! hahaha Finally dapat jugak tengok cerita nih. Cerita nih pasal lelaki hot and gatal yang disumpah menjadi vampire. SUMPAH DIA HOT GILER! HEHE~*nosebleed jap :D
Patutnya only 18 and above je yang boleh tengok cerita nih..Tapi aku redah jo~ HEHE
Cerita ni lawak giler and ada jugak babak yang 'ehem2' hehe
I LOVE THIS MOVIE!!


2.The Avengers


This is Thor and dia guna tukul untuk matikan musuh.Awesome?Bagi aku, ia kelakar :D

Then, the next day aku tengok cerita Avengers.Bagi aku cerita ni okey-okey je.
And cerita ni banyak sangat scene BERCAKAAAAAAAAAAAAAAAAP -,-
Tapi, sekali bila diorang lawan, FUHH. MEMANG AWESOME! 
Cerita nih ada Thor, Iron Man(My most favourite!!), Captain America, Hawkeye and Natasha Romanoff (Am i missing someone??) 
Tapi tak rugilah duit Ikhram belanja kitorang tengok cerita nih HEHE
Cerita ni pun ada lawak jugak XD


But, in my opinion lah, Dark Shadows is much better than The Avengers.IN MY OPINION LAHH HEHE

Till then, tata :D



。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)