The rain falls...

my story
untitled
1.27.2014 - 9:34 PM


Well, hye again.

Kebelakangan ni, aku rasa
lonely
isolated
awkward
Why?
...
My ex- boyfriend treated me like a trash,never like or love me
*Which then i threw him away forever from my life*
My family is going on a vacation without me
*I'm gonna loaded myself with work on that day without thinking of them*
My best friend doesn't act friendly as usual
*Maybe she just annoyed with me*

Maybe they just happier without me
tata



Fight
- 9:22 PM

Dah berapa hari aku tak bercakap dengan adik aku?
Aku pun dah tak ingat.
Dah lama kitorang gaduh.
" Air dicencang takkan putus " We'll see...

Birthday Prank
- 3:39 AM
When i will get to feel touch the real snow? *pi lah I-City* ish

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai !
Last 22nd January is my birthday
So now i'm eighteen
I hope i can collect more happy moments in my life hoho
Birthday prank? I thought no one will do that for me since my friends were busy with jobs
 and studies(tulah,diorang pandai sangat) haha
So, aku memang tak expect apo2. Present pun tarak .
Its okay
:)

So, tengah aku bekerja
Kira-kira 2 days after my birthday
I got a call
It was an unknown number

Girl: Ini cik Syazwana ke?
Me : Ya
Girl : Saya dari Pusat Pemindahan Darah Petaling Jaya. Baru-baru ni cik sudah berumur 18 tahun kan?

Cepat-cepat aku lari masuk stor. Aha. Kabutnya aku =.=
Then, dia pun cakap aku wajib derma darah bagai
Dahla aku ni penakut bab2 cucuk urat bagai yuck
Aku dah start risau bila dia cakap WAJIB DERMA DARAH 
Then, dia bagi aku cakap dengan doktor.
LAGILAH AKU MENGGIGIL haha k, kabut
Tengah dia explain bagai pasal derma darah,dia bagitau ada orang masukkan nama aku sebagai penderma


Nama dia : NUR KHAIRUNNISA ATHIRAH BT MUHD YUNUS
Anak UTP ni rupanya yang pedajal aku! hahaha
Aku dah gelak macam sawan dalam stor,sempat borak kejap sebelum bos datang
Geng dia jadi pelakon pembantu haha
Dengar cerita dia masuk hospital. Kenapa? Aku tak tau
Dia tak nak bagitau :'(
Anyway sayang, haha , aku harap kau sembuh cepat
Thanks for the lovely prank and wishes weh
Rindu kau, ranting haha 
Harap aku dapat hantar kau fly nanti 
Itupun kalau umur aku panjang lagi
  GOOD LUCK IN YOUR LIFE !!!  
Oh noo, eden nak menanges pulak dahhh sobsob
*lap guna baju* 

tata :*





Job
- 3:20 AM
duit duit duit duit $.$

Sooooooo, while waiting for my SPM result,
I decided to work as a promoter with my cousin, Syafiq.
Promoter kasut wehh
Mula-mula ingatkan promote kasut ni kerja senang, maklumlah
bukan hari-hari orang beli kasut kan?
Rupa-rupanya, berduyun-duyun jugak orang datang doo.
Untung bos aku, si Ah Leng/ Ah Ling (aku tak sure nak eja camna) haha
Dahla kena panjat tangga yang lagi tinggi daripada rumah aku
Hilang gayat aku weh lepas dah lama kerja situ haha
Pekerja baru selalu buat salah kan?
Aku pun sama weh huhuhuhu
First, bagi kasut dengan stock card bertepek kat kasut lagiSecond, bagi kasut dua-dua belah kiri hahahaha
Mengamuk manja bos aku haha akusumpahtakutgigilmenggeletarr
Wa malas cerita panjang
Lagipun takda yang nak baca pun haha 
tatatatatata


。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)