The rain falls...

my story
Hobi baru
6.02.2012 - 10:31 PM

 Glitter  all over the forest :) 

Semenjak dua menjak nih, aku ada hobi baru.
"Apekah hobi baru kau Wana?" "Eeee, Hebohnya Wana nih" "Lantak kau lah Wana nak hobi apa pun"
hahaha STOP!
K, back to da topic.
Hobi baru aku tak de lah special mana pun..

Hobi baru aku ialah BACA TENTANG AQUARIANS dekat Twitter :)

Yup, aku ialah Aquarians.
Melalui pembacaan tentang Aquarians nih, baru aku tau banyak tentang apa yang dah jadi kat diri aku.
Banyak fakta menarik yang sangatlah betul dpat dijumpai.
Dengan itu, aku jadi lebih tahu jugaklah pasal diri aku.

Korang try lah baca pasal korang punya zodiak and find out tentang kelebihan diri korang ! HEHE

。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)