The rain falls...

my story
Pengalaman
5.26.2012 - 12:37 PM

 minah senget :D 

Baru-baru ni , aku transfer sekolah. Itupun dapat last menet. macem bangeng
Ramai orang cakap duduk asrama tak best, tension, tak cukup masa, banyak homework.
Well, i have to admit yang tu semua betul tapi bila dah brapa minggu duduk sana,rasa best jugakla..
Kawan aku ramai yang otak senget tapi yang paling senget ialah ..AKU! :D
Kawan aku terdiri dpada:
  • Farah Najihah (Fahab)
  • Shafiqah Hasman (Najwa Shahrome)
  • Intan Aqilah (Rostan)
  • Nabila Pearl(Nabila Pear)
  • Noradila (Orang Asli)


and ramai lagi laa..tapi yg atas tu paling geng la dgan aku :D
Jadual kat sini memang padat :(
Tapi aku paling suka bila kitorang semua buat makan2 dkat bilik Shafiqah. HEHE
Haritu kitorang tengok cerita Final Destination 5 kat laptop Pearl sampai pukul 2 pagi bhai.
Tengah syok tengok cter tuh, tetiba ad latihan kebakaran! Potong betullah >,<

Ramai jugakla cikgu yang sporting :D
Kalau cikgu2 yang dah tua, diorang act macam mak ayah.
Tapi cikgu2 yang muda-mudi, diorang layan macam adik kakak jo hehe

Konklusion, Best jugakla duduk kat sini HEHE







。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)