The rain falls...

my story
Awesomeness
4.22.2012 - 1:33 AM

Cerita ni sangatlah Awesome doe!


Hari ni hari Keluar Sedunia! 
Ok, aku merepak kejap HAHAHA
Tadi kan kan kan kan kan kan kan kan kan kan kan kan "STOP IT WANA!!!!!"
Ok, tadi kan akak aku belanja aku dengan adik aku tengok wayang! OHO~
Kitorang tengok cerita BATTLESHIP. Akak aku dah tiga kali tengok cerita tu and still tak jemu-jemu! HAHA

Battleship.
Bagi aku, cerita nih memang awesome.
Sebab sebab sebab?
Well, cerita ni ada lawak, CGI yang super awesome, bunyi yang mampu mencairkan tahi dan kerak tahi telinga,plot cerita yang kukuh and many more !
*kan best kalau aku jadi pengulas movie?HEHEHE*
Kesimpulannya, aku puas hati giler dengan cerita nih.
Teringat kat abang hensem BHAHAHAHA 

。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)