The rain falls...

my story
Chess is a Mess
10.19.2011 - 10:24 PM

Lawanya chess ni ~ :face73:

tadi aku, ckin, aida, minah, emy, kapal, syafiq and isyraf battle chess kat SHAMS...kalau ko jadi aku, kau goyang tak? AKU GOYANG ! :face60: dak pompuan nek keta Puan J..sampai kat sana, kitorang dah goyang sebab muka budak2 laen mnunjukkan yang dorang dah pro and terer-merer..SOGHAM BERUK DEN !:face36: then, kitorang dengar ad 5 Round..:face4:(muka aku) tapi, rupa2nya ad 6 Round! well, alhamdulillah sebab kitorang semua ada menang dalam perang chess ni .YEY:face19: .aku menang 2 kali, minah 3 kali, aida 1 kali and ckin 2 kali gak...laki terer-ferer so aku tak ingat brapa dorang monang..he~ :face57: apa2 pon , tahniah kat sekolah yang menang and thanks to smk jempol and panchor sbab sudi kalah ngan aku .muahahahahaha! :face28:

tadi aku, minah and ckin balik sama2 ..kitorang nek bas Sitilainer u ollz~ haha dalam bas tu, kitorang bising macam Mak Poet berGossip ngan Puan Teha :11: anyway, ap cter budak2 kat skolah ah? dengar cter dorang poco-poco..ahahaha nseb bek aku x dtang~phuuu :face67:

:: teruja dapat checkmate orang! :face50:


。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)