The rain falls...

my story
Teh Tinggi kat Hotel Royale
10.21.2011 - 4:50 PM
:82: Semalam kitorang Teh Tinggi kat Royale Bintang Hotel~ SUMPAH BEST ! hehe kitorang makan macam-macam kat situ weh! Antaranya...( legakan tekak jap :face5: ) ::

:34: Bihun Goreng
:34: Meatball yang sodaaap! :face26:
:34: EhBiSi ( ABC)
:34: Roti Bakar Xtra Crucheyh !
:34: Kek Coklat with delicious Topping
:34: Popia goreng yang sodaaap!
:34: Mee Udang hot-hot
:34:Hot Dog masak apentah

and many more.......(sandwiches,macaroons,teh tarik blablabla)

So, amacam? hehe Kitorang High Tea kat restoran yang ad Perfect Outdoor View!! sumpah air terjun kat luar restoran tu LAWA NAK *tut* ! Malangnya, kitorang x sempat nak tangkap gamba kat situ sebab penghujanan yang turun secara ketiba-tibaan :face47: tapi enggak apa-apaan sih karna kita semua masih happy dan teruja tanpa ambilan gambar di air terjun tersebut (harap korang paham la ek :face64:)

Then, kitorang tangkap gamba bagai nak rak kat situ. Maklumla, masa tu semua Hensem-hensem and Cun-cun belaka weh ! :face56: Our parents pun tak ketinggalan utk tangkap gamba bersama-sama :face57: This is some of our Beautifulioso and Handsomerato pixca !:h:

:h: Our Parents

:60: Aida Nathasya
:60: Minah Bul-bul( bendahari khelazz)

:126: Ikhram Dino

:60: Nur Ashikin

:126: Mifzal
:126: Abu Hurairah ( khelazzz monitor ! )

:126: Isyraf


:126: Daus ( suka Suria :D )

:60: Balqis Liyana
:60: Farah Fareeha

:60: Nur Qamarina

:60: Amirah Aqilah

:126: Hilmi Husaini

:126: Khairul Edy Muslim

:126: Zubair Ramlee

:126: Syafiq

:126: Rais Syafiq



:face50::face50::face50::face50::face50::face50::face50::face50::face50:


:m: We are family and we never gonna change that :face35: :m:

。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)