The rain falls...

my story
Gantung Keluar ( hang out ) dengan Geng-ster :D
10.17.2011 - 10:09 PM







:a2: A veli gud moning tu evelibadi..today aaaa, i wanna talk samtink about itu jalan-jalan di Jusco sama itu geng ribut saya maaaa..Hear Me berStory-telling about them :face40:

:98: 1.Family Store :a3:

:63: aku , minah and ckin tunggu teksi kat Family Store..blom 1 minit mnunggu , datang sebuah teksi yang mem bawa kilauan yang sangat memukau sehingga membuatkan kami memujuk Minah untuk menahan teksi seksi tersebut (ayat over! :face4: ) . Kitorang ckap nak pegi Jusco , pastu pemandu tu tanya " Jusco or Jaya Jusco?" Lepas bepikiak, kami cakap 'Jusco!'..last2, Jusco jadi Tesco!hahaha then, kitorang cakap dengan lemah-longlai "eh,pakcik..bukan ni..kitorang nak pegi JayJay,kat seremban dua tuu..." Then, Kitorang Tahan Gelak .:11::63:


:98: 2.Uncle Mcdonald

:45: sampai kat JayJay, kitorang wondering around.Then, kitorang pegi McD..sampai kat situ, kitorang jadi blank..nak makan ap r?minum ap r?dok kat mane r?ad artis x r?(hehe) Dengan sekali lafaz, kami menjadikan McChicken sbagai Breakfast kamiiii ~ :face56:hoho i'm Lovin It!:67: then , Deqna,Aida ,Anne and Fadilah pon datang and join us..what a wonderful life!(tetiba) :45:

:98: 3.The Thing is not human.Yet.

:134: kitorang pegi TGV..lpas pikiak and pikiak, kitorang sebujur suara memilih cter The Thing..memang patotla cter tu untuk 18 ke atas sebab CGI memang DETAIL NAK DIE !SOGHAM DEN!:face59: anyway, kitorang puas hati sbab berbaloi gak r kitorang gadai jewelery sbab nak tgok cter tu :face64: :134:

:98: 4.Uncle Johny's

:36: LAPAR~but thanks to Uncle Johny sebab bagi kitorang makan !(tapi x freee...:face59:) ala, janji dapat makan kan?KAN?kitorang makan set C tapi itupun macam x cukup jea hohoho
lepas order, lepak, masak steamboat, gelak2, gila2, sendawa( :face65:) , panggilwaiter and bayar,kitorang pon blah ~ KONYANG? TAK DO LAH SANGAT !:face60: :36:

:98: 5.Home Manis Home

:53: kitorang dah xdo bondo nak buat..masa kitorang nak balik, HUJAN TURUN!( Noh Hujan ngan Mizz Nina pon datang JJ :face45: ) Then, kitorang tunggu kat luar and duduk kat Bistro Apentahpunyanama..sambil duduk, kitorang pikiak nak naik ap,takkanla teksi lalu dpan Jusco kan?KAN?last2, kitorang mengambil langkah baru dengan menumpangi Ckin~ SELESAI MASALAH!hoho thanks ckin!:face57: walaupun bejerimpit kat dlam keta kau, kitorang totap hepi! :face50: :53:



:w: iamhappybeingwiththem :w:



。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)