The rain falls...

my story
My Answer to Aida :*
7.14.2013 - 9:37 PM
Cerito ni sodeh. 

Assalamualaikum and selamat menyambut Ramadhan weh :D
Hari ni bukan nak cerita apo2 
Cuma nak jawab question dpd kawan aku, Aida ni haaa hehehe 
Thank you weh sebab sudi tag aku walaupun kau tau blog aku dah lamo tak berhapdet 
NGEEEEEEEEEE
Soalan ni start from blogger Nana Johari
So, aku jawap soalan dio dulu k! HEHE

Soalan from Nana Johari
  1. Perkara paling merepek pernah korang buat?
  1. Perkara paling nakal pernah buat di sekolah? 
  1. Watak yang paling korang suka. Sebab.
  1. Langit yang warna biru atau laut yang warna biru?
  1. Subjek paling nonsense pernah korang belajar.
  1. Pilih ; yang miskin tapi handsome/cantik atau yang kaya tapi hodoh. Tak ada istilah 'baik', dua2 jahat.
  1. Kalau korang terperangkap dalam dunia fantasi, apa perkara pertama korang nak buat ?
  1. Pilih ; Ahli sihir, vampire or werewolf.
  1. Suka happy ending atau sad ending?
  1. Selesa bersama dengan orang pendiam atau orang yang banyak cakap.

Jawapan aku

   1.Carik kutu kucing
   2 Fly laaaaaaaaaa(dekat asrama) hehe
   3 Kebanyakannya watak jahat sebab diorang sangat COOL!
   4 Laut kot.Pelik la kalau laut warna rainbow -.-
   5 Additional Mathematic and Chemistry. They killed me for many times
   6 Kaya tapi hodoh kot.. Skarang ni money-based civilation kot ! HEHE
   7 Tangkap gamba dunia tuh. :)   
   8 Vampire
   9 Sad ending
  10 Opkoslah yang becok macam tu hari last sebelum dia bisu hahaha

SOALAN FROM AIDA PULAK :*
  1.  Subjek yang paling korang tak suka belajar. 
  1. Kalau dapat RM 1 juta , korang nak buat apa ?
  1. Pengalaman yang tak mungkin korang lupa seumur hidup.
  1. Perkara yang paling takut anda hadapi ?
  1. Perkara apa yang akan buat korang menjerit sekuat hati ?
  1. Bila jumpa Mr/Mrs. Right, korang nak cakap apa?
  1. Perkara yang paling nak sangat korang buat tapi sampai sekarang tak tercapai .
  1. Pilih ; Nak belajar oversea atau dalam negara je. 
  1. Pilih ; Nak berjala atau berlari. 
  1. Where do you want to go ?
  1. Bersama orang tersayang atau bersama rakan ? Yang buat korang happy. 

JAWAPAN FROM MEEEEE :D

   1 Opkozlah PHYSIC - CHEMISTRY - SEJARAH. Sumpah block otak den
   2 Simpan sikit dekat bank and hantar 1 FAMILY pegi MEKAH and other countries :D
   3 Kena siram time birthday hahaha Sumpah gigil habis aku malam tu 
   4 LIPAS, SPM, INTERVIEW, NAK PILIH KERJA
   5 Bila ada orang tak paham bahasa HEHE
   6 Entah... Ni time dah kawin ke belum?hehe konpius jap
   7 Kuruskan badan? hehe
   8 Oversea laa.. leh melancong free maaa hehe
   9 Berlari kot. Leh kurus sikit haha
  10 Negara yang ada 4 musim :)
  11 Kawan kot ..

Amacam jawapan aku? Banyak yang hampeh kan? hahahaha
Ni semua ikhlas daripada aku :*

:* TATA AIDA NATHASYA :*
SAYANG KORANG LAGI :)

from
Wana Ting Tong :*


。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)