The rain falls...

my story
One-Year-Old Kizunas
5.28.2013 - 2:59 PM
Logo Kizuna! Ado gayo samurai tak? Samseng ko? hehehe

Well, not-so-long ago Kizuna baru ja sambut birthday yang ke-SETAHUN !

Wohoooooooooooooooo !!

"Bapak kepoh gila si Wana nih" "Aku pun setuju dengan kau Temah.Dia makin pelik" "Eh, baik kita sambung motong kangkung ni haaa" "Betul tu. Kang kebulur pulak suami aku kang"

Siapa diorang? 
PERSETANKAN !! MUAHAHAHAHAHAHAHA sumpah,siapa dorang weh?sibok jo =.=
Kizuna, tahniah la sebab dah setahun dah umor kita!
Patutlah perangai semua tak matang2, ish. 

"Wana, kau pun samo la" "Eh yeke?" "Malehla nak cakap dengan kau, aheh"

Eh, ni stranger negro mane pulak yang sesat dalam blog aku nih ?! (⊙.⊙(☉_☉)⊙.⊙)
Forget about that.
So, sebelum aku tidoq, aku harap ::

   SEMUA WARGA KIZUNA DAPAT:    

 Straight 9A+ in SPM 2013 !  

 Belajar dekat tempat yang korang suka !  

 Biasiswa penuh! HEHE  

 Gaji yang banyak !  

Suami yang korang wish for HAHA  

Panjang umo so that kita boleh buat reunion time dapat
  cucu pertama :D  



Tu jelah aku nak cakap kot..
Disebabkan broadband aku dah mula merangkak, tiada gambar dapat di-uploadkan.
Aku patahkan jugak broadband ni kang. Eh


  GO GO KIZUNA ! 

Sleepy kizzzzZZ..una,
Wana 



。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)