The rain falls...

my story
Thanks for calling me :)
2.26.2012 - 11:36 PM
*Helo, ni MPS ke?Saya nak buat aduan HEHE*

Aku dah lama teringin nak call MPS tapi stiap kali aku ada kedit, kedit aku offerkan dirinya untuk disumbangkan kat orang lain asalkan bukan MPS HAHA
"Apsal kau nak call MPS ,Wana(aku)?"
Ontahlah..aku saja je buat cerita NGAHAHA

Back to topic,semalam Minah call aku weh..
"Itupun nak eksaited?Piirah Wana.."
Opkozla aku eksaited ,Badigol :p
Dia cerita macam-macam kat aku COMPLETE dengan nyanyian lagu negeri Pahang yang sangatlah sayu-kayap *Fail Tatabahasa* :D
Terubat jugak rindu aku kat diaa..
"Kalau ko rindu, apsal ko x call?"
Camno nak call, kedit nalek, ilek, eobseo, no-no err,Bahasa apa lagi yang kau nak? hehe
Dia dah sesuaikan diri kat sana, aku pun dah sesuaikan diri kat sini. FAIR AND SQUARE. HEE :)))

Then, harini pun ada orang call aku. TAK SANGKA dia call aku :O



。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)