The rain falls...

my story
Just A Post
2.25.2012 - 6:28 PM
*Ni bukan kucing aku HE~*

HOYAhoi! haha
Aku saja je besaqkan perkataan HOYA *Inspirit wajib kenal sapa Hoya! HAHA*
Aku dah lama tak post sebab aku tarak idea apo yang mahu di-post.

"Amacam skola?"
Well,skolah cam biasa jek. And makin lama aku makin paham dengan perangai anak Buruk tu HAHAHA
"Blaja best?"
Huii, memang best! Almost semua plajaran susah GRRRR
"Nama kau apa"
Off Topic sangat! HAHAHA

K, aku nak sambung ber f-booking..Dont forget to +(add) me AHA! :D *bajet ada orang nak baca jo post aku yg tarak makna nih :D*


。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)