The rain falls...

my story
What A Day
1.21.2012 - 6:23 PM
*my friends will be leaving soon

Hari ni aku datang sekolah sebab nak tolong cikgu cantikkan kelas *kelas kitorang cantik la jugak HEHE*
Aku datang lambat sikit *sorry* . Sampai je dekat kelas, terus buat kerja. Rajin kan aku? OHO~ *piiiirah wana!=D*
Then, aku share makan nasi lemak buatan cikgu. Jangan tanya aku sedap or tak sebab time tu aku melantak jaa NGEHEHE
Lepas tu kitorang lepak jap.. Tetiba Cabal datang kat aku and bagi nasihat kat aku *yela, aku kan x dapat tawaran apa2* Time dia bagi nasihat bagus dia tu, aku sikit laie mau nangis. Nak cakap pun dah tak betul HAHA *i'm not a crybaby ok*

Lepas potong gamba2 bintang yang sangatlah banyak, kitorang pun balik sebab cikgu ada apentah. Tapi sebelum balik tu, Syikin, Minah, Syazwan and Syafiq bincang dengan cikgu pasal pindah. Aku dengar je laa...Aku ingatkan Syikin ngan Minah takkan pindah tapi dorang pindah gak. Biarla...

Pastu, bila mak aku sampai, tetiba aku .. err... aku menangis. -________-
Aku menangis sampai balik rumah. *tak penah dibuat dek aku -,-*

K, Good luck Guys .


。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)