The rain falls...

my story
REVENGE
1.24.2012 - 11:04 PM
*love this woman and Nolan OHO~*

NO, Post ni bukan pasal aku nak balas-dendam ke hapa . Kali ni aku nak cerita pasal drama English yang sangatlah best tahap babeng *am i over-excited?YES,maybe*

Back to the ground, cerita ni pasal perempuan lawa tu nak balas dendam dekat semua yang buat ayah dia merana and mati dalam penjara.
Nama sebenar perempuan ni ialah Amanda Clarke tapi dia tukar identiti dia jadi Emily Thorne.
Sebab apa dia tukar identiti? For REVENGE, of course.HEHE
Cara dia revenge memang smart *korang kenalah tengok sendiri ek*
Aku dah tengok cerita ni smpai episode 13 and i can't wait to watch next episode.
This story is so GODDAMN GOOD MAN! haha

Emily Thorne, i like the way you tortured them. OHO

。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)