The rain falls...

my story
Miss them
12.06.2011 - 5:22 PM
:a3: I drew a smile on my face but it can't stop me from crying


Happy December everyone ! :face75: Holiday ni rupa-rupanya tak lah best sangat.. Tulah, time sekolah, nak cuti, time cuti, nak sekolah :face61: . Dah lama aku tak jumpa kawan-kawan aku .*stakat berFB tak main laa HAHA Apa kaba geng-geng kelas aku? Aku tengok kat FB, semua sedih bukan pasal dah lama tak jumpa kawan tapi sebab Boyfriend HAHA:face19: aku tak kesah pun. Dulu aku pun macam tu jugak. Anyway, 18 December ni ada reunion budak2 sekolah rendah. CAN'T WAIT TO SEE THEM! :face50: Mesti semua dah lain ghomannyo kan? haha

Konklusion : Aku rindu gelak tawa semua orang !*Korang x rindu kawan-kawan korang ke?:1:


。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)