The rain falls...

my story
Jalan yang Extreme ! OHO
12.10.2011 - 11:45 PM
Assalamualaikum..
Memandangkan aku dah lama tak hapdate blog sebab keTIADAan idea, jadi aku survey internet and i found this cool stuff !*cool la sangat HAHA

Jalan yang Extremely Awesome

Tebing Moher (Ireland)

Tebing nih bagus untuk bikers yang sukakan cabaran . Tebing ni 700 feet above Lautan Pasifik. amacam, ada Beranikah?

Laluan Ebenalp(Switzerland)


Laluan ni bersambung dari stesen gunung Elbenalp ke tapak dan hanya mengambik maso solamo doploh minit.

Roche Veyrand(Perancis)


Tak ado kapsyen .

5000 kaki Laluan ke Sekolah(China)


Setiap hari,Kanak-kanak Gulucan kampung di Barat China berjalan kaki ke sekolah melalu jalan yang sempit yang diukir ke 5,000 kaki tebing sampingan. Ia adalah satu-satunya cara mereka boleh sampai ke sekolah, yang dengan lima bilik konkrit dikenali sebagai pembinaan yang terbaik di kampung

Tebing Laluan Huashan(China)


Walaupun langkah-langkah keselamatan yang diperkenalkan dengan memotong laluan yang lebih mendalam dan membina langkah-langkah batu dan laluan yang lebih luas, serta menambah pagar, kematian terus berlaku.Susah,susah .

El Caminito Del Rey(Sepanyol)


Korang tak perlu jadi pendaki berpengalaman sebab syarat untuk lalu tebing ni ialah perlu sekurang-kurangnya dua belas tahun keatas dan tak takut tinggi.

P/S : Kalau ada sesapa nak gi tempat2 nih, jangan ajak aku k HAHA

。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)