The rain falls...

my story
Some Romantic Words
11.20.2011 - 1:26 PM
Sebelum tu, aku nak ucapkan Selamat Bercuti !
Back to topic, masa cuti ni mesti korang nak gembur-gemburkan cinta korang kan? HEHE
So, ni nak share beberapa ayat yang dijumpai kat internet and boleh dipakai laa..ENJOY ! :face42:

:58: Romantic Words :58:

:t: Apabila bagi dia 12 ros, 11 ros betul dan 1 ros plastik, beritahu dia yang anda akan cinta dia sampai kelopak ros terakhir gugur.

:t: I sent an angel to look over you at night, The angel came back a minute late and i asked why. It told me Angels don't watch other angels.

:t: Kalau awak memegang 11 ros dan berdiri di depan cermin, awak akan melihat 12 benda tercantik di dalam dunia.

:t: They say a picture tells 1000 words but when i see yours, all i see is 3: I.. Love.. You

:t: Saya cinta awak lebih daripada semalam tapi kurang daripada esok.

:t: I was just going to say something, but i forgot when i started looking at you.

:t: Kalau saya terpaksa memilih antara bernafas dan mencintai awak, saya akan gunakan nafas terakhir saya untuk ucapkan Saya Cintakan Awak.

:t: Life without you is like broken pencil, pointless.
How did a guy like me end up falling in love with a princess like you?

:t: Saya letakkan setitis air mata dalam laut. Kalau awak berjaya jumpa, maka saya akan berhenti menyukai awak.

:w: Love this couple HOHO :w:


:54: Selamat Men-TRY ! HAHA :face75:

P/S : aku sebenarnya tak minat ayat-ayat jiwang macam ni. :face25:

。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)