The rain falls...

my story
My drug
11.22.2011 - 1:36 PM

Sekarang ni masing-masing nak update pasal bola . Yeah, aku bangga sebab Malaysia sudah MONANG ! OH YEAH ! :face50: Garuda tukar menjadi Dodo daa.. :face64: HAHA apa-apa pon, aku dah puas ckap pasal bola kat facebook.. hari ni aku nak cerita pasal piece piano yang jadi feveret aku selama 3 tahun sampailah Sekarang! :face57: Lagu ni memang boleh buat aku khayal and sekaligus jeles dengan kebolehan pemain bermain. Kalau nak main lagu ni, kena study Chopin which is memang susah tevavom !haaa *cadang nak study lagu ni skit-sikit..tapi boleh ke? :face74:


Ni la lagu nyaa.. Try la dengar :face28:




:face59: Ni pulak notes nyaa.. SUSAH TAHAP RABAK wo ! :face59:



harap-harap satu hari nanti, aku dapat main lagu ni dengan JAYANYA! hoho
*macam boleh :face47:


。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)