The rain falls...

my story
Keding
9.19.2011 - 12:08 PM

well, aku x pernah cter pasal budak nih....tapi har ni,tangan aku tetiba menggatal nak tulis psal dia nih..:face39:
rmai yg dah tau ktorang da break daa..tp ktorang still mcm kwan..or couple?
ntah ,aku pon kekadang konpius..:face65:
keding, kte ni couple or kwan je ar?hehe
tapi kan, aku teringin sgat nak kembali masa aku form 1.
masa tu, dia slalu jaga aku,dia yg slalu msej aku(tp aku wat derk jek),die slalu bg hadiah(aku x bgi dia apa2 pon :face72:),dia slalu wish macam2 n banyak lagi...
Skarang,semua tu dah vanished mcam thin dust floating in the air....:face59:
skarang , aku plak yg buat smua tu..BODOH KAN? :face32:
aku memang bodoh & gler pon..kwan2 aku pon slalu ckap camtu

maybe korang rasa aku mcam bergurau hari ni ,but i'm not..i'm Sirius now :face58:tp,tgokla..klu ad jodoh,kte jumpa lagi kan E.J?:face57:

apq2 pon,gud luck to him...buat PMR btol2,jgan asyik pikir Narsha je ek..


* masa ni die tgah amek gamba aku..so,aku amek gamba dia skali:c:
aku suka gler gamba nih..semattttt :face9:

。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)