The rain falls...

my story
Birthday Prank
1.27.2014 - 3:39 AM
When i will get to feel touch the real snow? *pi lah I-City* ish

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai !
Last 22nd January is my birthday
So now i'm eighteen
I hope i can collect more happy moments in my life hoho
Birthday prank? I thought no one will do that for me since my friends were busy with jobs
 and studies(tulah,diorang pandai sangat) haha
So, aku memang tak expect apo2. Present pun tarak .
Its okay
:)

So, tengah aku bekerja
Kira-kira 2 days after my birthday
I got a call
It was an unknown number

Girl: Ini cik Syazwana ke?
Me : Ya
Girl : Saya dari Pusat Pemindahan Darah Petaling Jaya. Baru-baru ni cik sudah berumur 18 tahun kan?

Cepat-cepat aku lari masuk stor. Aha. Kabutnya aku =.=
Then, dia pun cakap aku wajib derma darah bagai
Dahla aku ni penakut bab2 cucuk urat bagai yuck
Aku dah start risau bila dia cakap WAJIB DERMA DARAH 
Then, dia bagi aku cakap dengan doktor.
LAGILAH AKU MENGGIGIL haha k, kabut
Tengah dia explain bagai pasal derma darah,dia bagitau ada orang masukkan nama aku sebagai penderma


Nama dia : NUR KHAIRUNNISA ATHIRAH BT MUHD YUNUS
Anak UTP ni rupanya yang pedajal aku! hahaha
Aku dah gelak macam sawan dalam stor,sempat borak kejap sebelum bos datang
Geng dia jadi pelakon pembantu haha
Dengar cerita dia masuk hospital. Kenapa? Aku tak tau
Dia tak nak bagitau :'(
Anyway sayang, haha , aku harap kau sembuh cepat
Thanks for the lovely prank and wishes weh
Rindu kau, ranting haha 
Harap aku dapat hantar kau fly nanti 
Itupun kalau umur aku panjang lagi
  GOOD LUCK IN YOUR LIFE !!!  
Oh noo, eden nak menanges pulak dahhh sobsob
*lap guna baju* 

tata :*






。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)