The rain falls...

my story
Nan ajik geuleul piryo
4.11.2012 - 2:23 PM

Apple pun pandai buat fake smile :)

Aku tau kau rasa bersalah sampai sekarang kan, kawan?
Yelah, selepas apa yang ko buat dekat aku dan dia masa dulu.
Mungkin aku dah maafkan kau tapi aku still tak dapat lupakannya. 
Tapi aku still sayang kau, kawan.
Kau kan baik hati  :)

Tapi jangan risau.
Aku takkan buat apa yang kau dah buat dekat aku dulu.
Lagipun, salah aku jugak kan? Terlampau lurus.
Sampai sekarang aku tanya dekat diri aku "Kenapa aku buat macam tu?"

Maafkan aku sebab aku tak dapat lupakannya walaupun perkara tu dah berlalu lama :(
I still love you, best buddy.Believe me :)

Love,
Nursyazwana




。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)