The rain falls...

my story
Hate
4.04.2012 - 8:50 PM

"Ah, smell~" HAHAHA :D

EXAM = Budak pandai pun tak suka benda nih HAHA maybe laaa
Sekarang ni, sekolah aku yang 'kucintayik' adakan Ujian 2.GRRRR
Aku tak expect markah aku akan melambung tinggi sebab aku tak prepared sangat.
Baca buku pun last minute HAHA ala, korang pun camtu kan?kan?kan? :D

Tadi baru jawab Add Math. Sumpah aku pening-pening nyamuk time jawab soalan-soalan 'senang' tu NGAHAHA :D

Tapi, walau exam macam manapun, aktiviti K-pop tetap diteruskan! NGAHAHAH 
Jangan ada kertas fail sudaa T.T
Apa-apa pun,
BOOM SHAKALAKA EVERYONE! :D



。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)