The rain falls...

my story
Masterchef Malaysia
11.01.2011 - 9:07 PM

:65: Official Logo Masterchef Malaysia :face71:

Well , mula-mula bila aku dengar pasal Masterchef Malaysia nih , aku EXCITED sbab aku memang suka tgok rancangan masak-masak ni..hehe
Lpas almost 2 Freakin' month menunggu, FINALLY , Masterchef Malaysia Start! :face42:
Satu keluarga bekumpol dpan TiVi untuk tgok cter tu hehe

Tahap kualiti Masterchef Malaysia memang setanding gak r dgan Mastercep-mastercep yang lain *bangga jappp :face57:
Dapur , Pantri (not panties ek :face65: ) and others memang OWHSEMM MAN !!
Tapi , satu je yang aku x minat..diorang cakap macam ikut dlam skrip! Skema kott . Entah-entah memang ikut skrip takkk . Manola tau kann? KAN? :face39: Tapi , ni bukan perandingan bercakap kan , so Forget About That ~! hahaha
* diorang dah oke sket dah..agaknya pnulis skrip cuti kot (gurau jo ek :face75: )

But i must say that , 24 peserta tu memang baguih-baguih belaka and that's make me proud of them . Yelah, slama ni asyik tgok AeiEp(AF) laa, Mentor laa and blablabla . Muak aku tengok cerita nyanyi-nyanyi ni..

So, Good Luck for all peserta Masterchef ! And to juri-juri Masterchef: Chef Riz, Chef Zubir and Chef Johari , selamat Menelan Masakan Diorang !! :face42:

。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)