The rain falls...

my story
Love is everywhere
10.28.2011 - 5:24 PM
*oh, come nya ayat mu nih( amboi, ckap Klate tuu...:face64:

Well, pada malam yang malam lagi kelam lagi kelam lagi suram lagi suram ini, aku nak cter pasal kengkawan aku punya Love Story (saje je double kan xplanation tuu hehe)
*aku memang xde keje skang nih

:27: Well, Let's Start ! :27:

:w: Aida :w:

well, bagi aku dia ni memang Ultimate Fighter..nope, bkan sebab dia pandai bertumbuk sakan tapi....wait...ha! Sebab dia sanggup tunggu seorang laki nih slama 3 tahun..Lastly, nasib mnyebelahi dia when laki tu accept aida with full and lotsa Love hehe so, slamat berbahgia slalu adgan abang Tamimi kau tuh :face19:


:w: Shikin :w:

Dia ni plak takut-takut sket hehe aku x ingat bila dia ingat laki tu and we called the guy EHEM ! haha well, Ehem pon tau yang ckin suka dia sbab....adela sbabnyo~ hehe so, lpas ehem tau, diorang malu2 and takot2 klu bertembong.Wah! :face39: tpi skarang, ehem dah tak malu2 lagi sebab...adela sbabnya! haha tp, Ckin still MALU-MALU laa~ :11:


:w: Minah :w:

Semua orang tau story budak nih.HAHAHA well, dia merupakan Mak kpada budak2 3RK1..sapa ayahnyo? KAPAL or Ikhram ofkoz~ haha dorang ni mmg nampak mcam kapel jo..wei minah, ko kapel kah?:face15: hehe diorang ni mmg slalu jumpa ..maklumla, duduk dpan blakang gitu! Minah, a wrestler married Ikhram, a mak inang. Ridiculous kan?haha k, slamat berkasih sayang :face56:


:w: Aku :w:

Aku ? Kisah lama tak elok diungkit hahaha :face64:

Well, tu jelah yg aku dpat cter dlam post kali ni.
Hope to see you soon, guys ! Miss you ! :face9:

。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)