The rain falls...

my story
Forgheedom !
10.11.2011 - 2:46 PM
:65: PMR habis ! PMR habis ! (agaknya ni yang pompuan dlm gamba ni ckap kot) :face69:

:w:At last , PMR students dah dapat diorang punya Freedom-lah ! hehe
so , lpas nih , kitorang akan jadi lagi Gempak:a2: Gila :a2: Gojes :a2: Glamour :a2: Gurau-gurau and lastly , jadi lagi :a2: Ghau-ghau ! hahaha :131:

tapi , xpasal2 HB rosakkan Mood kitorang dengan mengatakan ::

HB :: korang xdo nk beronok2 lagi dah..korang kono blaja FORM 4 punyo pelajarang !

( :face41::face41::face41::face41::face41: )

PEROSAK MOOD BTOL LAH ! grrrr :face16:

anyway , aku x saba nak bejoli-joli ngan Mak temah , kak esah , datin sulah and many more..! ahaks !:face75:

so geng(3s2a and 3RK1 crew) , bila nak keluar ?

den TAK SABA NIHHH ! hohoho :face66:


。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)