The rain falls...

my story
Holiday weh
8.19.2011 - 11:42 PM
>what a good boy :) (hohoho)

Well,lagi seminggu lebih je kite akan beraya sakan..
so,sebelum tu,selamat Hari Raya to all Bloggers(walaupun korang tak baca..xpolah~)
hahaha emosi kejap
okeh,masa raya nanti ,cuti sekolah selama seminggu!
macam la aku suka kan?!
nanti x dapat gila2 ngan kawan,kena paksa belajar ngan ibu,tusyen diteruskan,tak boleh beraya(well,aku memang x gemar sangat datang umah orang -.-)
and then,masa raya kena ingat pasal PMR..WTFrog lah kan..
anyway,maybe aku akan spend holiday aku duk kat umah,tgok tv,men game henpon(err,wana..henpon ko kan da rosak sket?)
huh,wateverlah henpon 'best' !
hahahaha k arh,nak layan movie klaka -St.Trinian


::Ting Tong::

。・☆。・☆・。。・☆。・☆・。

« Previous | Next »
le writer
Under the umbrella...
Nama ikut IC: Nursyazwana binti Bahzin.
Age: 17 already.
Birthdate: 22nd of January in 1996 during Maghrib(i guess)
Hometown: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.
Education: Proudly ex-STADIAN, currently in MRSM Kuala Klawang
Class: 5 Al-Biruni~
Idols: Doctors, Architects, Jung Heechul and many more!
Favorite Colours: Blue, Black, Purple.
Favorite Foods: TAK TERKIRA! :D
Hobbies: Listening K-POP music, blogging, watching TV, sleeping,eating.
Things I Likes: Family, Cats, Foods, Friends, Gadgets
Things I hates: Cockroach, When everyone is not in mood, Height, Depth, Additional Mathematics =.=

MY FACEBOOK | MY TWITTER


Edit Blog
Go to Seoul, Korea.
New Phone :D
9A+ in SPM 2013!!
New Spectacles
My Own Laptop


linkies
Taste the rain :)
My Beloved Bloggers :D
3S2A | Aidaaa | Syikinn | Syahiraa | Hanida | Miss Sunshine



rainbow fairy
The Master
© your sweetest lullaby
Ressources : x x x x
step on here!
Whisper here! :)